Източник lamqta.comОвен  Днес около Вас ще се съберат множество хора, които

...
Източник lamqta.comОвен  Днес около Вас ще се съберат множество хора, които
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Четири от зодиите се сблъскват с дребни несполуки, които обаче не си заслужават вниманието и нервите

Източник lamqta.com

Овен 
Днес към Вас ще се съберат голям брой хора, които ще мечтаят да поделите с тях своята неизчерпаема сила и воля за живот. Бъдете доста деликатни да не се окаже, че те увисват на шията Ви, тъй като да ги свалите от там ще бъде много мъчно. 

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.
 

Близнаци

Днес Вашия късмет за персонално благополучие е доста, доста огромна. Затова полагайте всички вероятни и невъзможни старания, с цел да извлечете от това най-много изгода и наслаждение. Иначе след това доста ще съжалявате, че нямате зъби до лактите, с цел да може да хапете, който би трябвало.

Рак

Събитията през този ден няма да са изненада за Вас. Напротив, дори ще имате опция да се похвалите за проявената далновидност и вярно определената тактичност. Присъщите Ви през днешния ден мъдрост и разсъдителност, ще притеглят неуверените в себе си съмняващи се хора. Помнете, че хора с подобен темперамент се нуждаят от непрекъснати грижи, и вярно оценявайте своите сили. Близките Ви хора също няма да скриват, че се нуждаят от Вашата поддръжка. Постарайте се дадете на хората към Вас да схванат, че търпението Ви не е безгранично, тъй като другояче целият ден ще бъде изгубен за решение на непознати проблеми, включително и с такива, които изобщо не заслужават ничие внимание. 
 

Лъв

При Лъвовете е допустимо да има дребен проблем от механически темперамент - някой от телефоните - мобилния или стационарниа - може по някаква причина да излязат от строя. Затова в случай че Вашта половинка не може да Ви позвъни, може самоуверено да се оправдаете с магнитните стихии и отрицателното въздействие на галактическите сили.
 

Дева

Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно
 

Везни

В сложен миг ще получите поддръжка от хора, които по-рано единствено са Ви подлагали на критика. Приятен сърпрайз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите проекти, за които до скоро са се изказвали неблагоприятно. Денят е доста подобаващ за унищожаване на всевъзможни фамилни различия и споразумяване на връзките с по-възрастните родственици. Романтичното въодушевление, започващо през този ден, ще докара до възникване на съществени усеща. Но събитията ще се развиват напълно не по този начин, както сте очаквали, и по тази причина се гответе за изненади.
 

Скорпион

През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.
 

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо не неприятни парични приходи, или да намерите доста сполучлив отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете проекти за бъдещето и работете в вероятност, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се постанова доста да чакате. Бъдете деликатни в общуването с сътрудниците и сътрудниците, защото е евентуален конфликт на ползи. Не е изключено през този ден да се получи изумително преплитане на персоналния Ви живот и професионалната работа, само че последващите от това промени ще бъдат във Ваша изгода. Решенията взимайте независимо, и бъдете подготвени да носите отговорност за постъпките на околните си.
 

Козирог

През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се радвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки. 
 

Водолей

Дайте си сметка, че Ви с е желае се желае, колкото може повече време да прекарвате със своя обичан човек. Само че той може да е на друго мнение и затова преди да му определяте по 10 срещи на ден, чуйте и неговата позиция.
 

Риби

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР